U kunt kiezen uit het Gym Circuit Begeleid, Gym Circuit Vrij, Gym Free Weight, de groepslessen (op muziek) en sinds kort ook de spinninglessen. 

Beide Gym Circuit Trainingen zijn opgezet voor alle leeftijden en op eigen niveau voor maximaal 10 personen. De Circuit training vindt buiten plaats op een plek waar uiteraard volgens de richtlijnen voldoende onderlinge afstand wordt gehouden. Gym Circuit Begeleid vindt plaats onder begeleiding van een instructeur op doordeweekse dagen om 9:30, 10:30, 16:30, 17:30 en 19:30. Op de overige tijden van het Gym Circuit staat er een Circuit opgesteld met instructies, echter zonder instructeur. Er is uiteraard altijd wel iemand aanwezig. 

De Gym Free Weight bestaat uit een vrije training met de volgende oefeningen / faciliteiten: bankdrukbank, buikbank, rugbank, kettlebells, touw, bicepbankje, 2 losse bankjes, schijven, TRX, roeimachine en een onderarm-oefening

De groepslessen en Gym Circuit vinden vooralsnog op dezelfde plek plaats; er is vooralsnog geen overlap van de groepslessen en Gym Circuit trainingen.

De spinninglessen vinden plaats op het terras van de voetbalkantine met uitzicht op de sportvelden. Via onderstaande beschrijving loopt u daar op weg naar de trainingsplekken langs en kunt u met de trap naar boven.

De trainingen zullen plaatsvinden op 2 verschillende plekken op Sportcomplex Verburch. Als u aankomt op het parkeerterrein voor de Sporthal, kunt u bij de gewone ingang (rechts aanhouden) naar binnen. Als u in de hal aankomt, kunt u links weer naar buiten voor de trainingsplekken. Dit staat aangegeven.

Houdt u zich aub aan de richtlijnen en houd afstand bij het verzamelen voor aanvang van de training. 

Tot snel!