Nieuwsbrief Opening Gym Fitness per 1 juli

 

Het aftellen is begonnen; Gym Fitness Poeldijk gaat vanaf 1 juli ook binnen weer open! Lees hieronder meer over de gang van zaken vanaf 1 juli.  

 

Per 1 juli gaan we voor de indoor fitness o.a. via een reservering werken. Bij een reservering is die plek dan gegarandeerd. Daarnaast houden we ‘n beperkt aantal plaatsen vrij voor de mensen waarbij het reserveren niet lukt, echter kunnen wij dan niet garanderen dat er plek is op dat moment. Per tijdsblok van een uur zijn er 35 plekken te reserveren, en er zijn 10 plekken beschikbaar voor vrije inloop. Bij een reservering is het niet mogelijk om 2 aansluitende uren te boeken op dezelfde dag, dit om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven om te sporten.

 

Zoals eerder gemeld gaan we ook door met Gym Outdoor. De beschikbare lessen worden op korte termijn gecommuniceerd en tevens de andere initiatieven die we de komende tijd gaan starten om voor een ieder weer te werken aan de fitheid en weerbaarheid! Voorlopig vinden de groepslessen buiten plaats en voor Spinning en Gym Circuit met begeleiding zullen we werken met een reservering. Vooralsnog zullen de andere groepslessen via vrije inloop gebeuren, zoals dat indoor ook het geval was. 

 

Gedurende de lockdown hebben we op Gym fitness zeker niet stil gezeten. Er is intussen een nieuw ledensysteem geïmplementeerd, en daarin wordt het mogelijk op termijn voor onze leden om via een persoonlijke portal te gaan reserveren. Hierover ontvang je later deze week een persoonlijke email met daarin de mogelijkheid om jouw account te activeren, en vervolgens te reserveren. Tevens kan je hier een overzicht vinden van de lessen die er worden gegeven alsmede de mogelijkheid om ook voor Gym Outdoor de beschikbare lessen in te zien en te reserveren.  

 

Het aftellen is begonnen! Tot snel!

 

Sportieve groeten, 

 

Team Gym Fitness